Holestøl Apartment
Norsk | Deutsch | English  
HOLESTØL APARTMENT
Om Holestøl Apartment
Beliggenhet
Vinterbilder
Sommerbilder
Priser
Kontakt oss

Holestøl Apartment

E-postadresse: holestol@hallingskarvet.com

Holestøl Apartment består av 14 leiligheter som ligger i et lunt skogområde i Hovet i Hallingdal.
Leilighetene er bygd i 1984 og er meget velholdte. Hver leilighet er på 37 kvadratmeter og inneholder stue med TV, 2 soverom med plass for inntil 6 personer, dusj/wc, kjøkkenkrok med 2 kokeplater,
mikrobølgeovn, kjøleskap med fryser, servise for inntil 8 personer.

I tillegg har vi et hus på 160 kvadratmeter med stor terasse, 9 sengeplasser.
Under oppholdet, og ved avreise må en selv sørge for rengjøring av leilighetene. Senteret har i tillegg fellesrom med solarium, sauna, tørkeskap, felles fryseboks og vaskemaskin. Kort vei til butikk, bank og postkontor.

Vinteren her byr på vakker natur og store muligheter for både skigåing i løyper som ligger klare like utenfor, og slalåm, telemark og snowboard i Hallingskarvet Skisenter 10 km unna. Geilo, Hallingdal største turiststed, ligger 24 km fra Holestøl Apartment.

Anlegget ligger vakkert og fredelig ved elven, og elvefiske er gratis for våre gjester. Med Holestøl Apartment som utgangspunkt er stedet ideelt for ekte friluftsliv, med fjellturer og bålgrilling av selvfisket ørret.

Holestøl Apartment ligger 500 meter fra riksvei 50, midtveis mellom Oslo og Bergen. 80 km til Aurlandsfjorden som er en gren av Sognefjorden.

Se plantegning

Vi har rimelige hyttetomter til salgs fra kr. 350 000,- med vei - vann - avløp - strøm - telefon - rør for fiber inklusiv i prisen! Tomtene er på ca. 1 mål, meget god byggegrunn. Kontakt oss for mer info!
Holestøl Apartment, N-3577 Hovet
Tlf. 99 25 66 62
E-mail: holestol@hallingskarvet.com


FAKTA

• Midt mellom Oslo og Bergen
• Langrennsløyper om vinteren, fiske om sommeren i områdene rundt
• 10 km fra skisenter, 24 km fra Geilo
• Stengt i vintersesongen